Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі рейдери намагаються захопити завод «Вібросепаратор»?
 
22-02-2012, 14:46  Суспільство

У Житомирі рейдери намагаються захопити завод «Вібросепаратор»?

 
22 лютого в Житомирі на майданчику ВАТ «Вібросепаратор» за адресою: вул.Чехова, 1 представники виконавчої служби розкрили двері в виробниче приміщення заводу.

У Житомирі рейдери намагаються захопити завод «Вібросепаратор»?



Підставою для таких дій стало рішення Королівського районного суду м.Житомира від 3 лютого 2012 року.

«Мені передзвонив начальник охорони майданчика заводу на вул.Чехова і сказав, що представники виконавчої служби намагаються проникнути на територію підприємства, в цех металоконструкцій і зламати двері. Охорона їх не пускала, але у виконавчої служби було рішення суду. У рішенні суду сказано, що ТОВ «Металпостач» пред'являє претензії до ТОВ «Вентиляторний завод» і тому дозволяється проникнути на території заводу ВАТ «Вібросепаратор» для опису майна «вентиляторного заводу». Це нонсенс! », - Розповів журналістам голова правління заводу Григорій Андрушко.

Андрушко каже, що дізнався про здійснення суді тільки сьогодні, 22 лютого, коли відпущений законом термін для подачі апеляції вже минув. Більш того, майно ВАТ «Вібросепаратор» вже описано представниками виконавчої служби і перебуває під арештом, тому що підприємство має борги по зарплаті (станом на 01.01.2012 року борг по заробітній платі складає 550 тис.грн).

Голова правління каже, що суд повинен спочатку довести, що майно «вентиляторного заводу» знаходиться на території «Вібросепаратор», а потім вже вирішувати проникнення на територію для опису майна. Більш того, Григорій Андрушко подзвонив в міліцію, що намагаються проникнути в виробниче приміщення заводу, але представники правоохоронних органів на його виклик не приїхали.

«Зараз на майданчику по вул.Чехова залишається відкритим цех металоконструкцій, в якому знаходитиметься обладнання, верстати, оснащення для виготовлення нашої нової розробки - зерносховищ, готові металоконструкції для одного із замовлень, на суму близько мільйона гривень. Хто тепер буде відповідати за це? Я буду звертатися в усі інстанції, щоб захистити свої права і відстояти інтереси заводу », - сказав Андрушко і зауважив, що заводів в Житомирі залишилося не так багато.

На сьогоднішній день «Вібросепаратор» є провідним підприємством машинобудівної галузі Житомирської області та одним з провідних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання для післязбиральної обробки, транспортування та зберігання культур в Україні.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!