Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі маленьких дітей вчитимуть правильно плавати
 
25-02-2012, 12:40  Суспільство

У Житомирі маленьких дітей вчитимуть правильно плавати

 
http://www.zhitomir.info/news_104149.html


Захід пройде на території житомирського обласного спеціалізованого Будинку Малютки за адресою: Корабельна, 8.

Протягом трьох днів Тетяна Азаренко поділиться досвідом підтримки здорового способу життя з самого народження. Семінар торкнеться таких тем як водні заняття, фізична культура, масаж, слінгоносіння, терапевтичні і відновлючі властивості занять. Автор також розповість, як застосовувати методику при групових заняттях в басейні для дітей, що мають порушення у здоров'ї - родові травми, синдром ДЦП, аутизм та інше, - повідомляють в організації «Я - мама»

В рамках семінару будуть проведені і практичні заняття на теми: групові заняття з дітьми в басейні, плавання з малюком у ванні, масаж, гімнастика.

У семінарі візьмуть участь фахівці, що працюють з дітьми з особливими потребами і відхиленнями у здоров'ї, а також з дітьми, залишеними батьками. Також семінар відвідають батьки, які виховують маленьких дітей, як здорових, так і дітей, які мають відхилення у здоров'ї. Всього близько 30 осіб отримають можливість взяти участь у заході.

Основна мета семінару: дати фахівцям та батькам необхідні знання про те, як вести активний спосіб життя з самого народження і передати досвід, що допомагає організовувати групові водні заняття для малят у м. Житомир.
Фото організації "Я - мама"

Береги время. Сенека
Ты думаешь: «Я один» — и не знаешь, что сердце твое не покидает мудрец, взирающий на добро и зло, творимые тобою.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!