Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Непитущі Житомира закликають городян святкувати 8 березня без алкоголю
 
6-03-2012, 17:33  Суспільство

Непитущі Житомира закликають городян святкувати 8 березня без алкоголю

 
У четвер 8 березня громадська організація «Тверезий Житомир» проведе, в центрі міста на вулиці Михайлівській, акцію під назвою «Святкуй без алкоголю!».

'Непитущі



Про це журналістам сьогодні повідомив координатор акції Павло Коваль.

Дана міра направлена на те, щоб переконати якомога більшу кількість житомирян відсвяткувати Міжнародний жіночий день без алкоголю і жити тверезо в майбутньому.

Протягом акції планується надати конкретну інформацію про шкоду алкоголю людині, а також про переваги тверезого способу життя.

Початок заплановано в 14-00 біля дитячої музичної школи.

Нагадаємо, минулого тижня 3 березня, громадська організація "Тверезий Житомир" влаштувала на вулицях міста інформативну акцію "Відоме і невідоме про алкоголь". Протягом кількох годин активісти організації поширювали серед перехожих листівки з інформацією про переваги тверезого способу життя, міфи про алкоголь, а також відповідали на питання перехожих.

Як повідомлялося, наприкінці минулого року, активісти створили в Житомирі громадське об'єднання під назвою: «Тверезий Житомир». Завдання об'єднання - зробити загальновідомим той факт, що алкоголь і тютюн є найбільш соціально небезпечними на сьогодні наркотиками і що вживання всіх наркотичних речовин несумісне з нормальним, повноцінним життям здорової людини.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!