Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дещо цікаве про авіаперельоти
 
14-03-2012, 18:31  Суспільство

Дещо цікаве про авіаперельоти

 
Ви зібралися в подорожі вже знаєте де придбати дешевые авиабилеты Украина, але боїтеся перельотів? Тоді ми дамо вам кілька корисних порад.

'Дещо



Страх перед польотами на літаку відчуває більше 69 відсотків пасажирів. Але з фобією можна впоратися.
Існує кілька типів людей, схильних до боязні польотів.

Більшість аерофобів мають природну схильність до тривожності і бояться за все не тільки в польоті.

Другий тип - це активні й діяльні на землі люди, яким важко довірити турботу про себе будь-кому ще. Пасажир грає при польоті пасивну роль, і ні як не може контролювати ситуацію. А цим людям важко всидіти на місці, і єдине заняття, яке доступне в такій ситуації - це тривожитися.

Третій тип людей, що побоюються авіаперельотів - це ті, у кого з літаками пов'язані різні психічні травми, наприклад з дитинства.
Іноді страх польоту викликається просто відсутністю інформації про те, як летить літак і наскільки його політ добре керований.
У проблеми існує безліч рішень, але результат у величезній мірі залежить від бажання самої людини. Адже не секрет, що деякі виявляють свій страх і впадають в паніку, тільки щоб звернути на себе увагу і викликати турботу оточуючих.

Спосіб перший - Грайте!

Якщо Ви боїтеся літати, грайте в комп'ютерні симулятори. Віртуальний літак, яким Ви керуєте як пілот, здатний вилікувати Вас від боязні справжніх польотів.

Спосіб другий - Вивчіть літературу

Прочитайте книги по льотній справі, вивчіть принципи, за якими літаки здатні злітати, тощо.


Спосіб третій - Відвідайте психолога або психотерапевта

Якщо самим впоратися не вдається, краще звернутися за допомогою до фахівця, який допоможе виявити причини Вашого страху. Бесіда з психологом допоможе Вам усвідомити боязнь і знайти методи, як з нею боротися.

Спосіб 4 - Освойте техніки релаксації
Вивчіть медитацію, вчіться заспокоюватися, контролюючи свій подих. Ці вміння можуть стати в нагоді Вам не тільки в польоті.

Перед самим вильотом можна скористатися ще кількома порадами бувалих:



• Не приїжджайте в аеропорт набагато раніше часу. Але тут слід бути обережним, пам'ятаючи про ризик запізнення. В такому випадку у Вас просто не залишиться часу нервувати і представляти різні жахи.

• Не пийте перед польотом багато кави або чаю. Стимулятори при паніці - погані помічники, так як вони самі викликають збудження нервової системи.

• Запасіться льодяниками і жувальними гумками. Жування добре відволікає від тривожних думок.

• Не рекомендується летіти голодним, адже голод - теж фактор стресу. Але перед польотом не варто їсти їжу з підвищеним вмістом цукру, наприклад шоколадні батончики. Краще повноцінно пообідати або поснідати.

• Під час польоту обов'язково сходіть в туалет, навіть якщо в цьому немає необхідності. Ви розімнете м'язи і розвієтеся. Сидячи в кріслі, Ви можете також розім'ятися: просто напружуйте, а потім розслабляйте деякі групи м'язів. Це корисно не тільки як профілактика страху, але і як спосіб поліпшення кровообігу.
Якщо ж все це не допомагає, прийміть заспокійливе (за відповідним засобом зверніться до Вашого лікаря). Візьміть з тобою те, що може вас зайняти - газету або журнал з кросвордом, аудіоплеєр, електронну книгу тощо.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!