Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі ввели в експлуатацію завод ізоляційних матеріалів Ізоват
 
16-03-2012, 07:13  Суспільство

У Житомирі ввели в експлуатацію завод ізоляційних матеріалів Ізоват

 
Вчора в Житомирі офіційно відкрили оновлений Житомирський завод ізоляційних матеріалів (вул.Промислова, 6).

'У



Як повідомили журналістам, підприємство зводилося майже два роки на місці промислових площ колишнього заводу бетонних виробів.

На відкриття в Житомирі приїхав Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Анатолій Близнюк. Також, перерізати символічну стрічку приїхали голова ОДА Сергій Рижук, мер Житомира Володимир Дебой та голова облради Йосип Запаловський.

- Я в житті бачив підприємства. Це підприємство, скажімо так, не є оптимальним варіантом як будівництво "з нуля", але тут вдало використані виробничі можливості, поставлена нова лінія. Сьогодні вони займають 20% ринку в Україні. І всі будівлі, які будуть з цього року будуватися в Україні, будуть будуватися з використанням цих утеплювальних матеріалів, а значить будуть в 1,5-2 рази більше енергоефективні, ніж зараз, - сказав Близнюк.

Під час відкриття заводу, мер міста Володимир Дебой похвалився міністру, що вперше в міський бюджет закладено кошти на теплоізоляцію житлових багатоповерхових будинків. За словами Дебоя, ця сума становить 1 млн. гривень, на два будинки.

На що Анатолій Близнюк відповів Дебою, що за ці гроші він нічого не зробить. Однак, глава області Сергій Рижук швидко відповів, мовляв схема в Житомирі така: якщо місто виділяє 1 млн., то область дає 5 млн.грн.

Варто зазначити, що в Житомирський завод ізоляційних матеріалів інвестували 140 млн.грн. На ньому працює 250 чоловік, які виробляють 35 марок плит. Середня заробітна плата на підприємстві становить 3 тис. 250 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!