Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кіпр - це чудове місце для покупки нерухомості
 
22-03-2012, 18:07  Суспільство

Кіпр - це чудове місце для покупки нерухомості

 
Хороший клімат, цікаве розташування і неповторна краса острова Кіпр вабить до себе величезну кількість людей. Дістатися на Кіпр можна літаком, цьому сприяють авіалінії які пропонують дешевые авиабилеты Украина. Щорічно цей острів відвідують безліч туристів, і кожен забирає з собою частинку тепла і краси. Кіпр неможливо не любити. Адже недарма безліч легенд і міфів пов'язано саме з Кіпром. Серед островів Середземномор'я він найбільш популярний у туристів.

'Кіпр



Готелі Кіпру підійдуть для людей з різними матеріальними можливостями. Існують готелі з шикарними VIP номерами, більш скромні готелі для людей що приїхали відпочити всім сімейством і чудові, окремі бунгало для закоханих. Можна зняти на острові Кіпр і вілли, щоб відчути себе графом або герцогом, зануритися в світ комфорту. Різноманітні і види відпочинку на цьому острові. Ви можете просто ніжитися під ласкавими сонячними променями на чистому піску узбережжя або відправитися в велотур. Чимало на узбережжі і дайвінг-центрів де любителям дайвінгу надають все необхідне обладнання.
Але якщо, побувавши на цьому острові, ви вирішили що не зможете прожити без чудесних кедрових лісів, що поступово перетворюються в пляжі із золотим піском, або галасливих міст і тихих сіл цього чудесного острова - радимо придбати житло на Кіпрі. Квартири на Кіпрі затишні, а з вікна ви зможете спостерігати осяяне першими променями сонця ласкаве море, або радіти першій зорі яка з'явилася на прекрасному небі.

Так званого «мертвого сезону» на Кіпрі не існує і ви можете цілий рік отримувати задоволення від теплого моря і ласкавого сонечка.
У порівнянні з такими європейськими країнами як Німеччина, Іспанія, Франція та Італія, вартість нерухомості на Кіпрі значно нижче. Не дуже дорого обійдеться вам і обслуговування нерухомості протягом року. Істотною перевагою є й те, що для придбання житла на Кіпрі не потрібно здійснювати реєстрацію фірми. Завдяки кадастровій системі та оформленні нерухомості при покупці в повну власність, спірні моменти в угоді виключені.

Іноземець має право придбати будинок або квартиру, земельну ділянку або просто землю розміром до 4000 квадратних метрів. При цьому земля переходить у вільне володіння, а оренда на Кіпрі не застосовується і майже невідома.

І не так важливо, що ви вирішили придбати - будинок на Кіпрі, або вам більше до душі апартаменти які знаходяться на острові Кіпр - це, безсумнівно, стане вигідним капіталовкладенням.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!