Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Товариство житомирських непитущих проводять у навчальних закладах лекції про шкоду алкоголю
 
27-03-2012, 17:25  Суспільство

Товариство житомирських непитущих проводять у навчальних закладах лекції про шкоду алкоголю

 
З 13 по 21 березня в Житомирському автомобільно-дорожньому коледжі і в Житомирському вищому училищі будівництва і дизайну активістами Громадського руху «Тверезий Житомир» було проведено ряд лекцій з тверезого способу життя.

Товариство житомирських непитущих проводять у навчальних закладах лекції про шкоду алкоголю



Як стало відомо журналістам, голова товариства "Тверезий Житомир" Павло Коваль виступив як лектора по темі собріології (наука про способи протверезіння суспільства).

Протягом двох академічних годин студенти дізнавалися, чому слово «тверезість» у нас замовчується, а пропаганда так званого «помірного» вживання алкоголю ведеться всіма ЗМІ.

Також лектором були розвіяні деякі міфи про алкоголь і надана наукова інформація про алкоголь та його властивості.

У ході доповіді були показані відео-ролики російського проекту «Спільна справа», з яких студенти дізналися про згубні наслідки вживання алкогольних виробів.

З адміністрацією вище названих навчальних закладів була досягнута домовленість про поступове охоплення даними лекціями всіх студентів. Лекції з собріології стануть для них систематичними.

Варто відзначити, що крім автомобільно-дорожнього коледжу та Вищого училища будівництва і дизайну, голова товариства раніше прочитав лекції в таких навчальних закладах, як ЖНАЕУ, КІБІТ, ЖДУ, однією зі шкіл Житомирського району, а також 2 відкриті лекції в приміщенні МАУПу.


Нагадаємо, напередодні свята 8 березня, непитущі Житомира закликали городян святкувати жіночий день без алкоголю.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!