Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі 250 школярів ознайомилися з озброєнням і військовою технікою десантників
 
6-04-2012, 22:23  Суспільство

В Житомирі 250 школярів ознайомилися з озброєнням і військовою технікою десантників

 
Вчора, 5 квітня в Житомирі, на базі окремого аеромобільного батальйону десантної бригади відбулося відкриття місячника оборонно-масової роботи, присвячений 67-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

'В



Як повідомив журналістам Володимир Вовкогон, метою заходу є спроба привернути увагу громадськості до значення Перемоги у Великій Вітчизняній війні, ролі та місця України і її народу в перемозі над фашистськими загарбниками, пам'яті загиблих в роки війни, військово-патріотичне виховання молоді.

До проведення місячника залучено районні та міські відділи освіти, відділи з питань молоді та спорту, військові комісаріати, керівництво військових гарнізонів і частин, комітети Товариства сприяння обороні України, ветеранські організації.

250 житомирських школярів отримали можливість ознайомитися з побутом військовослужбовців, оглянути зразки стрілецької зброї, озброєння та військової техніки, поспілкуватися з десантниками.

В ході проведення місячника заплановано цілий комплекс заходів. Це і районні та міські змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки на першість району (міста) серед первинних організацій ТСОУ, і проведення спартакіади допризовної молоді міста Житомира та області, і автопробіг по місцях бойової слави.

- Ми обов'язково організуємо прибирання біля пам'ятників, обелісків та братських могил загиблих у війні, також проведемо мітинги та покладання квітів, - зазначив підполковник запасу Юрій Гайструк, голова міської організації Товариства сприяння обороні України.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!