Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрилася безкоштовна юридична консультація
 
8-05-2012, 00:08  Суспільство

У Житомирі відкрилася безкоштовна юридична консультація

 
На базі громадської приймальні депутата Житомирської міської ради Величко Олександра і офісу партії "Громадянська позиція" починають роботу юристи декількох спеціалізацій.

'У



Людям, які звернуться за порадою, фахівці допоможуть розібратися в складних життєвих обставинах, знайти вирішення проблемних питань.

Ініціатором відкриття юридичної консультації став депутат міськради, викладач і вчитель Величко Олександр:

"До мене постійно звертаються мешканці Житомира з проханням допомогти їм вирішити питання юридичного характеру і відновити справедливість. Команда" Громадянська позиція "в Житомирі розпочала роботу в цьому році, і ми динамічно розвиваємося. У нашій команді вже є кілька професійних юристів та адвокатів, які допоможуть житомирянам знайти вирішення їх проблем. Робота консультації вже запланована на рік вперед ".

Громадська приймальня з юридичною консультацією депутата Житомирської міської ради Величко Олександра знаходиться в Житомирі за адресою вулиця Київська, 79, 2 поверх.

Час роботи юридичної консультації

Середа 18,00 з до 21.00 (з 16 травня).

Телефон - (0412) 46 80 49
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!