Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У інвесторів «Житомирських ласощів» з'явилася надія на справедливий суд
 
23-05-2012, 12:56  Суспільство

У інвесторів «Житомирських ласощів» з'явилася надія на справедливий суд

 
У закордонних інвесторів «Житомирських ласощів» з'явилася надія на справедливий український суд.

'У



Про це журналістам розповів представник інвестора - компанії Дельта Кепітал С.А. Олег Коляда.

«16 травня Житомирський апеляційний адміністративний суд відзначив рішення Королівського районного суду Житомира у справі про скасування державної реєстрації змін до установчих документів ЗАТ« Житомирські ласощі» та визнання дій державного реєстратора неправомірними. Суддя Колупаєв закрив справу у зв'язку з неодноразовою неявкою сторін. Як з'ясував апеляційний суд, належних повідомлень суддя позивачам - компанії Дельта Кепітал С.А. не відправляв, тим самим порушив процесуальне законодавство», - сказав Коляда і повідомив, що тепер справа оправлені на новий розгляд в той же Корольовський районний суд.

Крім того, апеляційний суд встановив, що суддя Драч Ю.І. неправомірно виносив рішення по цій справі в липні 2011 року, тому що справа перебувала у судді Колупаєва В.В. і, в установленому законом порядку, іншому судді не передавалася.

«Ми сподіваємося, що суддя Колупаєв або інший суддя, який буде тепер розглядати справу, належним чином виконає свої обов'язки судді», - зауважив представник іноземного інвестора «Житомирських ласощів".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!