Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Акціонери «Житомирських ласощів» провели акцію протесту біля Міністерства внутрішніх справ
 
13-12-2011, 20:04  Суспільство

Акціонери «Житомирських ласощів» провели акцію протесту біля Міністерства внутрішніх справ

 
8 грудня акціонери, правозахисники та працівники «Житомирських ласощів» провели акцію протесту біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві. Всі попередні спроби «достукатися» до органів влади і отримати їхню підтримку у захисті своєї законної власності не дали відчутних результатів. Люди вимагали від міністра внутрішніх справ взяти розслідування справи про рейдерське захоплення підприємства під особистий контроль і скандували: «Ласощі - акціонерам!», «Скажемо« Ні! »рейдерському захопленню». У 2010 році за сприяння судової гілки влади у зв'язку з позовом двох акціонерів : Галини Мельничук та Людмили Лущик відбулося рейдерське захоплення підприємства ЗАТ «Житомирські ласощі». Суддя Київського окружного адміністративного суду Федорчук прийняв цей позов, не перевіривши належним чином, і повністю задовольнив вимоги рейдерів.

'Акціонери



«Ініціаторами цього рейдерського захоплення виступили громадянин Америки та Росії Ігор Бойко, голова правління ЗАТ« Житомирські ласощі» Євген Гамов та Олексій Темненко. Сприяли їм територіальне управління цінних паперів та фондового ринку в Житомирській області та державні реєстратори Житомира, які дуже швидко зробили всі рішення », - розповів Олег Коляда, представник швейцарської компанії« Дельта Кепітал СА », яка є власником 95% ЗАТ« Житомирські ласощі».

Коляда повідомив, що після рейдерського захоплення кількість працюючих на підприємстві з 2300 скоротилося до 700. Відповідно, істотно зменшилися і відрахування податків і зборів до місцевого бюджету.

«Ніякої реакції з боку державних органів крім обіцянок сьогодні немає ... Нам кажуть, що це є корпоративним спором, але дії рейдерів порушували чинне законодавство. І ця справа має розглядатися не в господарських судах, а саме як кримінальна справа», - упевнений представник швейцарської компанії« Дельта Кепітал СА» Олег Коляда.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!