Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі голландська телекомпанія знімала сюжет про рейдерське захоплення кондитерської фабрики
 
25-05-2012, 22:30  Суспільство

У Житомирі голландська телекомпанія знімала сюжет про рейдерське захоплення кондитерської фабрики

 
25 травня в Житомирі приїхали європейські тележурналісти, щоб зняти сюжет про рейдерське захоплення кондитерської фабрики.

У Житомирі голландська телекомпанія знімала сюжет про рейдерське захоплення кондитерської фабрики



Знімальна група телекомпанії з Голландії не випадково зацікавилася цим підприємством - голландська компанія Дельта Кепітал С.А. є інвестором ЗАТ "Житомирські ласощі". І зараз представники цієї компанії в судах відстоюють своє право на управління підприємством і фінансовими активами фабрики. До речі, нещодавно адвокат Олег Колада повідомив, що в іноземних інвесторів з'явилася надія на справедливий український суд.

Колишні працівники кондитерської фабрики розповіли журналістам як рейдери знецінили їхні акції, як проходили збори акціонерів під час захоплення, як голову наглядової ради акціонерного товариства відсторонили від управління підприємством.

Європейських журналістів цікавили дії української «поліції» під час рейдерського захоплення і корупція в судах, яка не дозволяє інвесторам відстояти свої права.

«Як можна жити в країні, де взагалі немає закону!», - дивувалися голландці.

Журналісти вибрали місце для зйомки через дорогу від головних воріт кондитерської фабрики. Весь час, поки телевізійники спілкувалися з представниками іноземних інвесторів та акціонерами ЗАТ "Житомирські ласощі", з прохідної підприємства велася відео зйомка того, що відбувається.

Іноземних журналістів здивувала ця «прихована камера» і численна охорона біля воріт і на території підприємства. Адвокат Світлана Алексєєва, яка представляє в суді інтереси акціонерів ЗАТ, повідомила, що на території підприємства постійно перебуває близько 120 охоронців.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!