Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Однопартійці виконали «Заповіт» Житомирського губернатора Рижука: квіткарі залишаються на Московській
 
25-06-2012, 19:48  Суспільство

Однопартійці виконали «Заповіт» Житомирського губернатора Рижука: квіткарі залишаються на Московській

 
21 червня на сесії Житомирської міськради комунальному підприємству «Зеленбуд» передали в постійне користування земельну ділянку площею 0,0525 га на вул.Московська, 8-10.

'Однопартійці



За дане рішення проголосувало 32 депутати (всього в міськраді 60 депутатів).

Тепер торговці квітами можуть безперешкодно реалізувати свій задум з будівництва павільйону на вул.Московська.

Нагадаємо, 24 квітня на сесії міськради вже розглядалося питання про передачу цієї ділянки землі в постійне користування КП "Зеленбуд", але рішення не було прийнято.

На сесії 21 червня мер Володимир Дебой, директор "Зеленбуду» Микола Симон і голова фракції Партії регіонів Василь Кучик знову переконували депутатів у необхідності прийняття даного рішення.

«Зеленбуд» буде здавати в оренду павільйони, але частково в оренду буде зараховуватися інвестиція (на будівництво) буде здійснює прибирання, обслуговування та охорона. Люди погоджуються крім інвестицій, платити ще й за послуги комунального підприємства », - переконував Дебой.
Після голосування, голова фракції «Фронт Змін» Володимир Михалець пояснив таку наполегливість «регіоналів» протягуванням обіцянок губернатора Сергія Рижука.

"Це популізм, по-іншому назвати не можна. Питання не вивчение, не зрозуміло як місця в побудованому павільйоні будуть здаватися в оренду, хто буде інвестором будівництва, немає договорів, нічого. Але надалі вже не потрібно буде приймати рішення сесії для будівництва МАФів. І людей, які не можуть фінансувати будівництво, ми залишаємо фактично без торгових місць », - вважає Михалець.

До речі, ще три роки тому міська влада прийняла рішення заборонити тут торгівлю квітами і завершити реконструкцію вул.Московська.

«Нам не зрозуміло, чому ті, хто голосував за це рішення, йдуть на поводу у 70 підприємців, які хочуть торгувати саме на цьому місці, але не чують побажання мешканців Житомира», - сказав Володимир Михалець.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!