Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Роботу суддів, які причетні до рейдерського захоплення "Житомирських ласощів", перевірить ВККС
 
25-06-2012, 20:06  Суспільство

Роботу суддів, які причетні до рейдерського захоплення "Житомирських ласощів", перевірить ВККС

 
Представник іноземного інвестора ЗАТ «Житомирські ласощі» компанії «Дельта Кепітал С.А.» Олег Коляда розповів про посадових осіб, які брали і беруть участь у рейдерському захопленні кондитерської фабрики.

'Роботу



Так, 15 червня 2012 апеляційним судом м. Києва було підтримано рішення першої інстанції - Печерського районного суду Києва - який відмовила в задоволенні заяви Анатолія Шелепи щодо оскарження дій Генпрокуратури про порушення кримінальної справи.

«Апеляційним судом Києва було підтримано рішення першої інстанції - Печерського районного суду Києва, суддя Інна Отрош, яка відмовила в задоволенні заяви Шелепи щодо оскарження дій Генеральної прокуратури про порушення проти нього кримінальної справи. Надалі Шелепі буде пред'явлено звинувачення в порушенні законодавства, а саме - ч.4 ст.369 і ч.2 ст. 362-2. Є надія, що дане кримінальну справу буде належним чином розслідувана і доведена до логічного завершення - обвинувального вироку щодо Шелепи », - повідомив Олег Коляда і нагадав, що суддя Шелепа причетний до рейдерського захоплення" Житомирських ласощів ".
Коляда повідомив, що крім Шелепи до рейдерського захоплення ЗАТ «Житомирські ласощі» також причетні судді: Колупаєв, Драч (обидва - Королівський райсуд Житомира), Тимошенко, Гнісюк, Марищенко, Соловей (усі - господарський суд Житомирської області).

«Щодо зазначених суддів ми подали звернення до Вищої Кваліфікаційної Комісії суддів, до Вищої ради юстиції та до Генеральної прокуратури України, щоб було проведено розслідування і виявлено наявність або відсутність порушень вимог законодавства з боку зазначених суддів», - поінформував представник компанії "Дельта Кепітал С. А. ».

Також Коляда повідомив, що, на думку іноземного інвестора, сьогодні старшим помічником прокурора Житомира пані Сероветнік робляться протиправні і незаконні дії.

«Ми подали заяву про порушення з боку начальника управління Пенсійного фонду Богунського району Житомира Гошицької, але Сероветнік ніяких порушень не побачила. І ці її дії покриває молодший радник юстиції, заступник прокурора м. Житомира Горохов, він не взяв до уваги мої пояснення, дані в прокуратурі. Ці дії говорять про порушення законодавства і нами вже підготовлена скарга на дії цих посадових осіб до прокуратури Житомирської області », - повідомив Коляда.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!