Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Суд не повернув МВС проданий за заниженою вартістю пост ДАІ в Житомирській області
 
3-07-2012, 13:43  Суспільство

Суд не повернув МВС проданий за заниженою вартістю пост ДАІ в Житомирській області

 
Коростишівський районний суд відмовив в задоволенні позову Міністерства внутрішніх справ України щодо повернення у власність поста ДАІ в Коростишеві - повідомляє сайт «Коростышевские вести».

'Суд



«Представники Міністерства наполягали на тому, що начальник обласного ДАІ не мав повноважень продавати державне майно. Як відомо, пост ДАІ в Коростишеві був проданий ще в 2005 році за 5894 гривні. В результаті цієї угоди вибухнув великий скандал, який обговорювався навіть всеукраїнськими ЗМІ. Залишається лише дивуватися, невже двоповерхова будівля з земельною ділянкою могла коштувати всього 5894 гривні? Сам пост займав стратегічно важливе місце, на перетині траси Київ-Чоп і дороги обласного значення в сторону Попільні. Після продажу новий власник так і не знайшов йому гідного застосування. Спочатку він просто був порожній, потім в ньому намагалися зробити придорожню "забігайлівку", але вона явно не користувалася успіхом. Нині там виставляють продукції каменеобробки », - пише сайт.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!