Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура через суд хоче повернути п'ять «чорнобильських» квартир, які продав «Житомирбудзамовник»
 
3-07-2012, 13:47  Суспільство

Прокуратура через суд хоче повернути п'ять «чорнобильських» квартир, які продав «Житомирбудзамовник»

 
Прокуратура м. Житомира звернулася в господарський суд Житомирської області з позовом відносно комунального підприємства «Житомирбудзамовник» і ТОВ «Енергія» про визнання недійсними договорів купівлі-продажу п'яти квартир у будинку по вул. Народицькій, 21 у м. Житомирі.

'Прокуратура



Про це повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

Встановлено, що комунальне підприємство «Житомирбудзамовник» почало відчуження третім особам квартир, побудованих за рахунок держави для забезпечення житлом громадян, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. Зокрема, «Житомирбудзамовник» уклав з приватним підприємством договору купівлі-продажу п'яти квартир, призначених для "чорнобильців".


Як стало відомо, на початку червня виконком міськради проголосував за передачу рухомого та нерухомого майна «Житомирбудзамовник» на баланс КП «Агентство з управління майном» Житомирської міськради. Після цього, 7 червня, депутати Житомирської міськради прийняли рішення про ліквідацію КП "Житомирбудзамовник".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!