Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі з кранів тече брудна і каламутна вода. Водоканал проводить дезінфекцію
 
2-08-2012, 13:50  Суспільство

У Житомирі з кранів тече брудна і каламутна вода. Водоканал проводить дезінфекцію

 
До редакції Житомир.info звернулася житомирянка Олена, яка скаржиться на те, що в її квартирі з крана тече брудна і каламутна вода.

'У



«Починаючи з суботи, 28 липня, з крана тече якась рідина коричневого кольору із запахом каналізації - водою, а тим більше питною, це назвати не можливо. При зверненні в телефонному режимі в аварійну службу водоканалу була відповідь: «Це нормально після відключення води. Спускайте воду ». Ми спускали воду годин 6, не закручуючи крани. По лічильнику набігла місячна норма. А вода краще не стала. І така вона тече кожен день », - повідомила Олена.

Як повідомила читачка, така ситуація з водою не тільки у них в будинку на вул. Московській, 50, але і в багатьох сусідніх будинках району.

У КП «Житомирводоканал» підтвердили, що зараз в квартирах житомирян з кранів може текти брудна вода.

«На даний момент КП« Житомирводоканал »проводить промивання міських водогінних мереж з подальшою їх дезінфекцією. В цей період воду перед використанням рекомендується зливати », - повідомили в Житомирському водоканалі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!