Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі потік новий дах, капітальний ремонт якого обійшовся в 160 тис.
 
16-08-2012, 13:38  Суспільство

У Житомирі потік новий дах, капітальний ремонт якого обійшовся в 160 тис.

 
Капітальні ремонти житлового фонду, в тому числі і довгоочікуваний ремонт дахів, якими так хвалилися останнім часом і мер, і губернатор, не витримали випробування першим же дощем.

'У



Про це розповідають журналісти телеканалу «Союз-TV».

Багато років жителі будинку по вул. Київській, 52 чекали ремонту даху. І дочекалися. Міська влада виділила на капремонт 161 тис. грн. Але новий дах потік відразу ж, як тільки пішов дощ.

Як з'ясувалося, у всьому винні підрядники (ФОП Корзун М.А.), що поклали дещо неякісний шифер.

- Пивоварова прислала якогось робітника, ми з ним пройшлися по цьому даху. Були представники фірми, яка нам робила дах і вони сказали що всі недоліки перероблять. Але як можна переробити, якщо шифер насправді не правильно лежить?! - Обурюється місцевий житель Леонід Редчук.


Представник підрядника виправдовується, мовляв на дах поклали бракований шифер і сьогодні його терміново міняють. Однак місцеві жителі наполягають, що ремонт даху виконувався неякісно.

- Мою квартиру затопило повністю, кухню, коридор і зал. Зверталася до ЖЕКу - жодних зрушень. Начальник ЖЕКу обіцяв прийти подивитися, але він так і не приходив. - Скаржиться мешканка будинку, Марія Іванівна.

Нагадаємо, в липні 2012 року прес-служба Житомирської мерії відзвітувала про те, що в Житомирі розпочався капітальний ремонт житлового фонду.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!