Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Коростені Білосніжка і сім гномів стали каменем спотикання між місцевою владою та городянами
 
24-08-2012, 00:27  Суспільство

У Коростені Білосніжка і сім гномів стали каменем спотикання між місцевою владою та городянами

 
В черговий раз скульптурний ансамбль Білосніжка і сім гномів, встановлені поблизу міськвиконкому Коростеня, піддався атаці вандалів.

'У



Приблизно 6 років тому в Коростені, на центральній площі Леніна, з'явилася скульптурна група: Білосніжка і сім гномів. Не тільки діти, але і дорослі були у захваті від цих маленьких казкових героїв та із задоволенням фотографувалися з ними. «Білосніжка і сім гномів» - безумовно, одна з найулюбленіших казок нашого дитинства. Ймовірно кожен захоплювався юною Білосніжкою, силою її характеру, мужністю та стійкістю перед життєвими перешкодами.

За час свого існування скульптури порядком «натерпілися» від коростенців. Періодично гномів розбивають і спотворюють до невпізнання, міська влада із завидною завзятістю встановлює знову. Це стало походити на якесь протистояння.

Ось знову казкових чоловічків залишилося тільки п'ятеро з семи, та й ті в жахливому стані, а Білосніжка вже кілька тижнів перебуває в горизонтальному положенні. Цікаво: чи приведуть все у відповідність і цього разу?



Ну, а поки мами пояснюють своїм дітям, що гномів насправді семеро, ще двоє просто відійшли, а Білосніжка прилягла відпочити. У свою чергу ми, дорослі, червоніючи і безглуздо посміхаючись, виправдовуємося перед заїжджими туристами, мовляв, в кожному стаді є своя паршива вівця, культура не ґрунтується на голому місці і т.п.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!