Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Квітковий магазин в центрі Житомира змусив депутатів змінити правила оренди комунального майна
 
7-11-2012, 19:08  Суспільство

Квітковий магазин в центрі Житомира змусив депутатів змінити правила оренди комунального майна

 
Після оренди квіткового магазину «Тюльпан» в центрі Житомира, земельна комісія вирішила змінити порядок здачі в оренду комунальної власності.

7 листопада постійна депутатська комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міськради заслухала інформацію в.о. директора КП «Зеленбуд» Валерія Дев'ятко про передачу в оренду магазину «Тюльпан».

Згідно з інформацією КП «Зеленбуд», квітковий магазин у центрі міста був збитковим: у 2011 році збитки склали 3,4 тис.грн., За січень-липень 2012 року - 5,1 тис.грн.

Квітковий магазин в центрі Житомира змусив депутатів змінити правила оренди комунального майна


«Сьогодні це магазин не може конкурувати з приватним квітковим магазином, який знаходиться через дорогу. Тому що система оподаткування комунальних підприємств та приватних підприємців різна і це позначається на ціні товару. Збитковість магазину пояснюється тим, що податки, ПДВ та інші витрати не дозволяють конкурувати з приватниками. Віддавши магазин в оренду і отримуючи за це 348 тис.грн. в рік - це правильний підхід в економіці», - пояснював заступник мера Житомира Микола Боровець.

Депутати міськради на земельній комісії відкрито говорили про те, що передача в оренду - це початок того, що громада Житомира втратить комунальний магазин.

«Ми чудово розуміємо, що люди зроблять« поліпшення »понад 25% (від вартості) і цей магазин (в комунальну власність) вже ніколи не повернеться, давайте вже говорити правду. Навіщо ми дуримо один одного? Це ж зрозуміло - магазин більше не повернеться «Зеленбуду», - сказав депутат Олександр Рабінович
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!