Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський суд поновив на роботі незаконно звільнену кондуктора-активіста ТТУ
 
19-11-2012, 20:58  Суспільство

Житомирський суд поновив на роботі незаконно звільнену кондуктора-активіста ТТУ

 
Сьогодні в Житомирі відбулось третє слухання у справі "Цезарія Прохницька проти ТТУ", в результаті якого суд відновив скандального кондуктора на роботі.

'Житомирський


Нагадаємо, жінку-активістку, яка брала участь у мітингах, звільнили з роботи 23 грудня 2011 року, через зайвих півтори гривні в касі.

Справжнім же приводом звільнення Прохніцької її колеги називають те, що вона активно виступала під час акції протесту, яку влаштували співробітники ТТУ, вимагаючи свою зарплату від керівництва. Саме після того мітингу Цезарію, яка працювала кондуктором майже 10 років, звільнили з роботи нібито за дубльовані квитки і зайві півтори гривні, що опинилися в касі.

Так чи інакше, жінка вимагала відновити її на роботі, а також виплатити зарплату за місяці вимушеного прогулу. Правда, порахувати, скільки конкретно їй заборгувало ТТУ, вона не може. Адже в профільному управлінні їй не могли видати довідку про зарплату нібито з тієї причини, що ще з серпня у них не працює комп'ютер і калькулятор.

Між тим, суд виніс рішення: відновити Цезарію Прохницьку на роботі, визнати незаконним її звільнення і виплатити їй компенсацію за вимушений прогул у розмірі 1 тисячі гривень.

І голова профспілки, і сама позивач вважають, що ТТУ, швидше за все, подасть апеляцію.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!