Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі за борги відключили станції водоканалу. Мешканці трьох мікрорайонів міста залишилися без води
 
26-11-2012, 20:10  Суспільство

У Житомирі за борги відключили станції водоканалу. Мешканці трьох мікрорайонів міста залишилися без води

 
«Воду ненадовго відключили в четвер, потім включили. Сьогодні з обіду в будинку води немає. Кажуть, що знову відключили станцію третього підйому через борги водоканалу », - поскаржився користувач.

'У


У ПАТ «Житомиробленерго» підтвердили інформацію про те, що 22 листопада на кілька годин відключали від енергопостачання станції 3-го підйому водоканалу.

«Представники влади Житомира обіцяли, що заплатять до понеділка хоча б 2 млн. грн. в рахунок боргу, але грошей немає, і ми відключаємо три станції третього підйому водоканалу. Це знизить тиск в системі водопостачання, без води можуть залишитися мешканці верхніх поверхів багатоповерхових будинків. Станом на 26 листопада оплата склала 1 млн. 38,6 тис. грн. а за листопад водоканал має заплатити 3,7 млн. грн. На 1 листопада борг КП «Житомирводоканал» за спожиту електроенергію становив 10 млн. 805,2 тис. грн. Станом на 16.00 26 листопада в Житомирі відключені станції: Північно-Західний район (Клосовского-Малікова), «верхня» Польова, Крошня (від Ватутіна і до переїзду) », - повідомили в обленерго.

Як повідомляв раніше, в січні цього року в Житомирі збиралися відключати станції третього підйому, але тоді керівництво міста, водоканалу та обленерго знайшли «спільну мову». У квітні «Житомиробленерго» знову попереджав про відключення Житомирського водоканалу від електропостачання.

Нагадаємо, що в липні, під час передвиборних зустрічей з житомирянами губернатор Сергій Рижук говорив буквально наступне: «Ми розчистили всі борги і відключати воду вам ніхто не буде».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!