Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Керівники підприємств,що мають борги з соцвиплат стануть "невиїздними"?
 
3-12-2009, 15:53  Суспільство

Керівники підприємств,що мають борги з соцвиплат стануть "невиїздними"?

 
'Керівники

2 грудня заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко провів чергове засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплатах.

Як повідомила прес-служба Житомирської держадміністрації, за даними головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати протягом 10 місяців цього року зросла майже на 13 млн.грн. або на 37% і за станом на 1 листопада склала 47,6 млн.грн. За даними Пенсійного фонду, які є більш реальними, вказані борги склали 67,4 млн.грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року борги з виплати заробітної плати збільшилися вдвічі.

Серед рішень комісії - просити головне управління юстиції в області у встановленому порядку (через відповідні судові рішення) заборонити виїзд за кордон керівників підприємств-боржників, які не виконують судові рішення про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

Також, комісія звернулася в управління Державної автоінспекції УМВС України в області з проханням забезпечити своєчасне надання державній виконавчій службі інформацію щодо транспортних засобів, що належать підприємствам-боржникам з виплати заробітної плати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!