Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Головлікар житомирської психлікарні пояснив ажіотаж навколо «кінця світу» феноменом наслідування
 
4-12-2012, 23:49  Суспільство

Головлікар житомирської психлікарні пояснив ажіотаж навколо «кінця світу» феноменом наслідування

 
Ажіотаж навколо «кінця світу» - це всього лише феноменом наслідування.

'Головлікар


Так прокоментував ситуацію з підготовкою до «кінця світу» головлікар Житомирської обласної психіатричної лікарні № 1 Олександр Гусак.

«Готуючись до « кінця світу », люди скуповують свічки та інші предмети. У Росії навіть продавали спеціальні набори: свічка, сірники, пляшка горілки .... Люди дбають про своїх рідних, намагаються вберегти їх, дивляться один на одного і купують непотрібні речі. Це феномен наслідування. Але якщо буде «кінець світу», свічка людині не допоможе. Також хтось сподівається сховатися від кінця світу в бункері. Але потрібно розуміти, що, навіть якщо існування планети закінчиться, поновлюватися вона буде тисячі років. Пересидіти цей час в бункері нереально », - пояснив Олександр Гусак.

За словами головлікаря, вчені спростовують «кінець світу».

«Провідні вчені спростовують « кінець світу ». Та й саме плем'я Майя не передрікає ніякого «кінця світу», і це доведено. Я особисто в нього не вірю. Якщо він і настане, то свічка мене не врятує. Іноді цунамі знищує все місто, а тут хочуть врятуватися від «кінця світу» , - говорить лікар.

Нагадаємо, що в ЗМІ з'явилася інформація про «кінець світу», який передрікають на 21 грудня. У зв'язку з цим люди почали масово скуповувати предмети, які, на їхню думку, допоможуть уберегтися від Апокаліпсису: свічки, сірники, консерви.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!