Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Рівний доступ до якісної освіти в Україні» - на Житомирщині!!!
 
Голосування   Ви та швидкість інтернету!
 
Чи збільшилася швидкість Вашого доступу в інтернет за останні кілька років?
Всього проголосувало: 1

 
4-12-2009, 11:07  Суспільство / Влада / Наука

«Рівний доступ до якісної освіти в Україні» - на Житомирщині!!!

 
У Житомирській області в 30 школах зроблять капітальний ремонт.

Тридцять сільських загальноосвітніх шкіл в шести районах Житомирської області будуть капітально відремонтовані в рамках проекту «Рівний доступ до якісної освіти в Україні», що реалізується Міністерством освіти і науки спільно зі Світовим банком.

Ці роботи стануть другим етапом реалізації проекту в нашій області. А першою стала передача 16 шкільних автобусів.
'«Рівний

В даний час вже готова проектно-кошторисна документація для відновлення п'яти шкіл у Черняхівському районі і тривають проектні роботи з двадцяти навчальних закладах Коростишівського, Попільнянського, Володарсько-Волинського та Ємільчинського районів. Учасником проекту також є Чуднівський район.

Нагадаємо, що проект "Рівний доступ до якісної освіти в Україні ", це захід, який увійшов до Плану співробітництва України зі Світовим банком та Стратегії допомоги Світового банку Україні.

Головна мета проекту - підтримати зусилля уряду України у здійсненні заходів з реформування системи освіти щодо забезпечення рівного доступу до освіти та підвищення якості освітньої системи. Підтримка Банку буде зосереджена на системі загальної середньої освіти з особливим наголосом на сільські школи.
'«Рівний

Спільно з Світовим банком Міністерство освіти і науки України розробило концепцію проекту, узгоджену Робочою групою, до складу якої увійшли представники Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Академії педагогічних наук України, Міністерства економіки і Міністерства фінансів України. Основними компонентами визначені: І - професійний розвиток вчителів і керівників шкіл, ІІ - удосконалення навчального процесу, ІІІ - управління та ефективність використання ресурсів.

На фінансування даного проекту заплановано виділенння понад 50 мільйонів доларів.


Бердичівський анекдот:


Еврей в субботу увидел валявшуюся на земле монетку. Как быть? По законам Торы в субботу нельзя делать никакой работы, даже нагибаться и поднимать. И тогда Господь явил чудо, и посреди субботы появился ма-а-а-аленький четверг.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!