Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чого чекати житомирянам - весни чи епідемії грипу?
 
14-03-2013, 01:14  Суспільство

Чого чекати житомирянам - весни чи епідемії грипу?

 
Весна десь забарилася, а от епідемія грипу, яка виявилася досить серйозною, вже господарює у нашій області. До медичних закладів звертаються люди різного віку, щоб отримати кваліфіковану допомогу у зв’язку із простудними та вірусними захворюваннями. Досить часто важко зрозуміти, що стало причиною недугів – погода, яка то тішить яскравим сонечком, а потім повертає морози, чи вірус, який швидко поширюється по всій Україні.

'Чого



З огляду на те, що значна кількість учнів шкільних закладів освіти не відвідує уроків через хворобу, міська влада прийняла рішення оголосити карантин на період з 15 по 24 березня, а з 25 березня починаються канікули, які триватимуть до 1 квітня. Хвилюватися стосовно того, що доведеться довше навчатися через запланований карантин, не варто. Вчителі планують наздогнати програму занять, застосувавши систему інтенсифікації, яка передбачає розглядати на одному уроці дві теми замість однієї.

Розпорядження стосовно закриття шкіл т а дошкільних установ на карантин, було підписане мером Житомира Володимиром Дебоєм після засідання в міськраді санітарно-епідеміологічної комісії. Захворюваність на ОРВІ та грип викликала необхідність проведення певних профілактичних заходів та стала причиною заборони проведення під час карантину масових заходів за участі дітей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!