Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інтернет 60% житомирян, під загрозою відключення?
 
24-04-2013, 16:29  Суспільство

Інтернет 60% житомирян, під загрозою відключення?

 
Значна частина житомирян може лишитися без підключення до мережі Інтернет, якщо провайдери, що надають даний вид послуг, не узгодять свою роботу з працівниками ЖЕКів. Саме питання урегулювання договірних відносин ЖЕКів з провайдерами, а також визначення їх правового поля діяльності, стало темою, що обговорювалася 24 квітня на зустрічі в житомирській міськраді, між керівниками житомирських ЖЕКів та представників Інтернет-провайдерів міста Житомир.

'Інтернет



За словами посадовці, на сьогоднішній день, близько шести десяти відсотків ліній Інтернет-зв’язку Житомира, функціонують нелегально. Частина ліній, самими користувачами, розподілена на декількох сусідів, що також не влаштовує Інтернет-провайдерів, оскільки їхня мета – працювати легально.

Перевіривши наявність відповідних дозволів та ліцензій, представники влади планують навести порядок. Разом з тим, офіційних провайдерів зобов’язують використовувати спеціальні коробки, в яких буде розміщене відповідне обладнання. Акцентували уваги і на дозволах, електропостачання.

Не краще виглядає ситуація і з кабельним телебаченням. Чим закінчиться дана історія – буде відомо пізніше, а поки, сподіваємося, що новий день не стане днем «БЕЗ ІНТЕРНЕТУ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!