Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЧИ забезпечені учні шкіл Житомирського району необхідними продуктами харчування, з"ясовували працівники прокуратури
 
26-04-2013, 00:39  Суспільство

ЧИ забезпечені учні шкіл Житомирського району необхідними продуктами харчування, з"ясовували працівники прокуратури

 
Для кожного з батьків є важливим питання харчування їх дітей під час перебування у дошкільних та шкільних установах. Як показали результати перевірки, проведеної прокуратурою Житомирського району, якість і безпечність продуктів, які використовуються при харчуванні дітей в учбових закладах району, не відповідає існуючим вимогам.
Основними ознаками порушення норм, можна назвати зберігання м’яса в умовах, що не є прийнятними для даного продукту, використанні при приготуванні їжі продуктів, що не мають необхідних документів і з порушенням термінів придатності. М’ясо курки, яке обстежили в одній із шкіл, містило в собі бактерії сальмонели.

'ЧИ


Окрім цього, в школах посуд та інвентар,який використовується для приготування їжі, знаходиться в неприродному стані. Приміщення харчоблоків потребують ремонту.

Прокурор Житомирського району повідомив, що в жодному з учбових закладів району не дотримуються норм харчування. Як результат – діти отримують в недостатній кількості молочних, м’ясних, рибних продуктів, овочів. Замість цього, раціон школярів на 80-240% переповнений макаронними, бобовими та крупами. З листопад 2012 року, відділ освіти не забезпечує школярів в необхідній кількості вітаміном «С».

Хочеться сподіватися, що відділ освіти прийме до уваги рекомендації працівників прокуратури, і забезпечить учнів належними продуктами харчування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!