Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вартість оренди землі в Житомирі!!!
 
9-12-2009, 20:04  Суспільство / Влада

Вартість оренди землі в Житомирі!!!

 
'Вартість

Управлінням регулювання земельних відносин міської ради розроблено проект регуляторного акта про внесення змін до Положення про порядок встановлення розмірів та справляння орендної плати за земельні ділянки в Житомирі.

Про це повідомляє офіційний сайт Житомирської міськради.

Це торкнеться земель, що перебувають у державній або комунальній власності, у зв'язку зі змінами чинного законодавства про укладення договорів для розміщення малих архітектурних форм та роботою над існуючим станом, а також у зв'язку з удосконаленням визначення розміру орендної плати.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб до цього проекту рішення можна надсилати до 10 січня 2010 з адресою м. Житомир, площа ім. С.П. Королева 6, управління регулювання земельних відносин міської ради, тел. 37-50-39.

Проект нового регуляторного акта розміщено в розділі Регуляторна діяльність на офіційному сайті Житомирської міськради.

'Вартість

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови облдержадміністрації «Про державне регулювання тарифів на послуги з технічної інвентаризації»


Підставою розроблення проекту є виконання п.12 постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)».

Проектом розпорядження встановлено:

1. Установити ціни на послуги, що надаються бюро технічної інвентаризації, виходячи з відпускної вартості, визначеної з врахуванням вартості однієї години виконуваних робіт та єдиних норм часу на виконання робіт. Затвердити граничну вартість однієї години на роботи (послуги), що виконуються бюро технічної інвентаризації, згідно з додатком.

Плановий рівень рентабельності на вказані послуги обмежити до 10%.

Податок на додану вартість не включений у тариф і нараховується додатково.

Вказані у додатку граничні рівні тарифів застосовуються підприємствами незалежно від системи оподаткування, за якою вони працюють.

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядженням голови облдержадміністрації від 27.12.07 № 453 «Про державне регулювання тарифів на послуги з технічної інвентаризації» зареєстроване в обласному управлінні юстиції 29 грудня 2007 р. за № 74/803.
'Вартість

Вищезазначений регуляторний акт разом із відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на ВЕБ-сайті головного управління економіки облдержадміністрації www. economy-zt.info .

Зауваження та пропозиції щодо даного проекту регуляторного акту чекаємо до 14 грудня 2009 року за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25 (каб. 210), тел. 47-46-15, факс 47-46-33.


Начальник головного управління економіки З.Б. Янченко

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!