Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Погляд житомирської студентки «розтопив» серце злодія!!!
 
9-12-2009, 21:08  Суспільство / Кримінал / Випадки

Погляд житомирської студентки «розтопив» серце злодія!!!

 
Кишеньковому злодію довелося повернути житомирській студентці гаманець.

Житомирська студентка Житомирського державного університету ім. І. Франка стала черговою жертвою злодія. Зранку в маршрутці, на зупинці біля університету, дівчина помітила, що з сумки зник гаманець.
'Погляд

«Коли я поцікавилася у пасажира чи виходить він на наступній, за моєю спиною хтось нервово почав кашляти. Я обернулася і гаманця не стало,» - розповідає студентка Ніна.

Не втрачаючи ні хвилини, Ніна вискочила з маршрутки і попрямувала за кишеньковим злодієм. Зупинила його і зі сльозами попросила повернути хоча б студентський, але у відповідь почула: «Дівчина, ви напевно щось плутаєте».

«Хлопець справді був схожий на порядну людину - розповідає студентка, - але я серцем відчула, що гроші саме в нього». Пояснила, що до стипендії ще далеко, а в гаманці лежать останні гроші.
'Погляд

Злодій тримався довго, але на нього так подіяли дівочі сльози, що йому довелося повернути вкрадене…

«Він покликав свого напарника, який, як виявилося, кашлем і відволікав мою увагу в маршрутці. Той витяг з мого гаманця 5 гривень і повернув його мені».

Зараз, подібні випадки, коли злодій повертає жертві викрадене - виняток із правила. Однак, убезпечитися від кишенькових злодіїв можна.
'Погляд

Як зазначив заступник начальника управління карного розшуку УМВС в Житомирській області Микола Душенківский, краще уникати переповненого транспорту. Якщо ж вибору немає, то сумки потрібно тримати тільки перед собою (ні в якому разі не за спиною або збоку). Також звертайте увагу на людей, які вас штовхають, намагаються відволікти вашу увагу.

«Якщо людина, що стоїть поряд, викликає у вас підозру, подивіться йому в очі, озирніться навколо і демонстративно відійдіть від неї, або «відсуньте» її. Кишенькові злодії (якщо це вони) - дуже обережні люди, і після цього вони самі втратять до вас інтерес.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!