Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі створили обласну студентську раду, головою якого став заступник губернатора
 
13-02-2012, 15:09  Суспільство

У Житомирі створили обласну студентську раду, головою якого став заступник губернатора

 
У Житомирі створили студентську раду області до складу якого увійшло п'ятеро чиновників і одна студентка, при цьому співголовами стали заступників губернатора Віктор Балюрко та заступник голови облради Володимир Арешонков. Ще двоє чиновників обладміністрації стали заступниками, а студентка Житомирського державного технологічного університету стала секретарем.

'У



У розпорядженні губернатора про створення ради говориться, що студентська рада створюється з метою сприяння більш ефективному розв'язанню соціальних проблем студентської молоді, забезпечення її активної участі у формуванні та реалізації державної політики з питань соціального становлення та розвитку, зміцнення демократичних засад українського суспільства.

Крім того, членами комітету стали двадцять студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах області та четверо начальників управлінь Житомирської облдержадміністрації.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!