Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі незабаром запрацює Центр захисту тварин
 
10-05-2016, 20:16  Суспільство

У Житомирі незабаром запрацює Центр захисту тварин

 
У Житомирі незабаром запрацює Центр захисту тварин

У Житомирі на вулиці Параджанова, 87 майже завершено будівництво Центру захисту тварин. За інформацією міськради його планують відкрити до кінця травня і одразу ж почати плановий відлов безпритульних собак у місті.

На засіданні виконавчого комітету міської ради начальник управління житлового господарства Сергій Кондратюк наголосив, що робота з безпритульними тваринами – одне з основних проблемних питань у Житомирі.

«Плануємо відкрити Центр захисту тварин і відловлювати собак. Розпочнемо з тих мікрорайонів, де найбільше скупчення, наприклад, з Польової. Звертатимемося до житомирян та бізнесу з проханням допомоги по утриманню собак», – наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Як повідомляють у міськраді, роботи по будівництву Центру захисту тварин вже завершені, на даний момент встановлюється обладнання. Щодо графіку відлову собак, спланованого по мікрорайонам, жителів міста будуть інформувати через засоби масової інформації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!