Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській міськраді заборонили паління у парках та скверах
 
2-06-2016, 01:41  Суспільство

У Житомирській міськраді заборонили паління у парках та скверах

 
У Житомирській міськраді заборонили паління у парках та скверах

Виконавчий комітет Житомирської міськради прийняв рішення заборонити паління у міських парках і скверах з 1 липня поточного року.

Як повідомляє прес-служба міськради, з 1 липня забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів у парках та скверах міста. В свою чергу балансоутримувачі зобов’язуються облаштувати спеціально відведені місця для паління.

З приводу прийняття даного рішення, міський голова Сергій Сухомлин зустрівся з патрульною поліцією.

«Хочу звернути увагу на різні заклади та підприємства, щоб вони облаштували місця для паління. Щоб на зупинках громадського транспорту ми разом наводили порядок. Наше завдання повернути довіру громадян, спільно з владою у нас все вийде», ­ – пояснює заступник командира батальйону патрульної поліції Житомира, лейтенант Сергій Рудзінський.

Міський голова Сергій Сухомлин наголосив, що ситуація критична: підприємці дійшли до того, що вивозять кальяни на Замкову гору та практично продають послуги. Молодь курить кальяни в парку, це вже не просто місце відпочинку, це перетворюється у бізнес.

Також на зустрічі піднімалося питання порушення правил благоустрою, а саме викидання сміття, недопалків, пустих пачок з-під цигарок.

«Ми будемо достатньо серйозно посилювати відповідальність у межах Закону. Зараз з цього питання готується окреме рішення виконавчого комітету. Абсолютно логічно спочатку забезпечити місто урнами для сміття. Протягом 1,5 місяця вже буде закуплено близько 400 урн, вони будуть європейського виробництва. Центр міста, зупинки громадського транспорту, місця скупчення людей ми ними забезпечимо», – наголосив Сергій Сухомлин.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!