Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирських перевізників зобов'язали встановити відеореєстратори
 
9-07-2016, 08:45  Суспільство

Житомирських перевізників зобов'язали встановити відеореєстратори

 
Житомирських перевізників зобов'язали встановити відеореєстратори

Житомирська міська рада зобов'язала перевізників встановити відеореєстратори, спрямовані на місце водія "задля попередження конфліктних ситуацій". Про нововведення власники маршрутів дізналися 8 липня на зустрічі з родинами військових та загиблих в АТО.

Заступник мера Житомира Дмитро Ткачук пояснив, чому було прийняте таке рішення:
«Ви часто посилаєтеся на те, що поганий настрій, провокують, є різні пасажири, я теж це прекрасно розумію. Для того, щоб уникнути таких ситуацій, управлінням транспорту зроблено додаткову угоду, зміни в ваших договорах, де ви зобов'язуєтеся встановити відеореєстратор фіксації місця водія. Щоб було видно, як поводиться водій, як веде себе пасажир, який до нього звертається, хто правий, хто винен. Прохання до всіх: в максимально стислі терміни, не більше двох тижнів, щоб кожна машина була обладнана відеореєстратором, який буде знімати робоче місце водія і його контакт з пасажиром. Це буде така відеокнига скарг, пропозицій та відгуків, і ви це будете бачити, і в будь-якій ситуації можна буде розібратися.»

Перевізники без ентузіазму зустріли таке нововведення. За їх словами на закупку обладнання потрібна чимала сума, а зараз і без того скрутні часи. Тому, судячи з усього, виконувати рішення міськради вони не поспішатимуть.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!