Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мільйон новорічних подарунків від "Житомирських ласощів".
 
12-12-2009, 18:14  Суспільство

Мільйон новорічних подарунків від "Житомирських ласощів".

 
'Мільйон


«Житомирські ласощі» випустять мільйон новорічних подарунків.

Компанія «Житомирські ласощі», що входить до п'ятірки лідерів кондитерського ринку України, планує випустити мільйон новорічних подарунків.

Особливість новорічної програми 2010 від «Житомирських ласощів» полягає в тому, що асортимент подарункових наборів розширився пропозиціями як для дітей, так і для дорослих.

Смачно зустріти Новий рік дітям допоможуть новорічні набори десертів «Kicks з шоколадними дропсами» і «Kicks з вишнею» від ТМ Optimix. У кожній коробці корисних десертів Kicks подарунок - розвиваючий і цікавий пазл, який особливо сподобається дітлахам.

Колегу допоможе привітати елегантна коробка-листівка від ТМ Doma. Подарунковий набір смачних шоколадних цукерок в художньому оформленні з новорічною символікою, безумовно, стане приємним сюрпризом до свята.

Також асортимент новорічної пропозиції від «Житомирські ласощі» поповнили смачні подарунки, виконані в зручній формі (бантик, дзвіночки та ін.). Відмінна риса новорічних подарунків компанії «Житомирські ласощі» - висока художнє оформлення із зображенням відомих всім героїв українських народних казок і прийнятна ціна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!