Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни обурені станом деяких маршруток та пропонують проводити іх санітарні перевірки
 
29-10-2016, 21:52  Суспільство

Житомиряни обурені станом деяких маршруток та пропонують проводити іх санітарні перевірки

 
Житомиряни обурені станом деяких маршруток та пропонують проводити іх санітарні перевірки

Нещодавно на сайті міської ради з'явилася петиція в якій житомирянка Вікторія Буданова обурюється станом деяких маршрутних таксі та пропонує регулярно проводити їх санітарні перевірки.

«Бруд, сморід, поламані і рвані сидіння, засалена оббивка і брудні штори на вікнах - все це ображає людську гідність пасажирів і викликає огиду. Вважаю, що якщо перевізник не хоче або не може підтримувати в своїх автомобілях чистоту, не стежить за станом оббивки сидінь, не пере і не замінює чохли і штори, не забороняє своїм водіям палити на робочому місці - в салоні маршрутного таксі - він повинен бути позбавлений права обслуговувати жителів міста », - йдеться в тексті петиції.

Для того, щоб петицію розглянули, вона має набрати 250 голосів за 90 днів. Житомирянка просить всіх, хто небайдужий до стану транспорту, в якому городяни змушені щодня їздити на роботу і возити своїх дітей в школу і дитячі садки, підтримати її звернення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!