Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міськрада ввела нові правила у безкоштовному харчуванні школярів молодших класів
 
21-11-2016, 18:16  Суспільство

Житомирська міськрада ввела нові правила у безкоштовному харчуванні школярів молодших класів

 
Житомирська міськрада ввела нові правила у безкоштовному харчуванні школярів молодших класів

У 2017 році гроші на харчування кожного учня не будуть виділятися автоматично, як це було раніше. Відтепер для того, аби дитина мала можливість отримати безкоштовний сніданок, потрібно буде написати відповідну заяву.

У мерії такі зміни пояснюють оптимізацією використання бюджетних коштів. Зазначається, що часто буває таке, що з певних причин батьки не хочуть, аби дитина харчувалася у шкільній їдальні, хоча гроші на її харчування все одно виділяються.

Заступник міського голови Матвій Хрєнов розповів, що зекономлені кошти залишатимуть у школах, що дасть їм можливість поліпшувати свою матеріально-технічну базу.

«Це робиться для того, щоб батьки розуміли, що якщо дитина не їсть у школі - це не економія на їхню дитину. Ці кошти будуть цілеспрямовані на поліпшення матеріально-технічної бази самої школи, де вчиться дитина. Це можуть бути нові комп'ютери, мультимедійні дошки і т.д. », - наголосив заступник міського голови.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!