Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТКЕ Житомира, Бердичева та Коростеня відключили від газопостачання за мільйонні борги
 
25-11-2016, 01:38  Суспільство

ТКЕ Житомира, Бердичева та Коростеня відключили від газопостачання за мільйонні борги

 
ТКЕ Житомира, Бердичева та Коростеня відключили від газопостачання за мільйонні борги

Через системну несплату заборгованості підприємствам ТКЕ Житомира, Бердичева та Коростеня припинено газопостачання. Сума їх боргу за послуги з розподілу (доставки) досягла 22,5 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба регіональної газової компанії «Житомиргаз».

У компанії відзначають, що підприємства-боржники ставлять під загрозу опалювальний період в Житомирській області, адже без тепла залишаться тисячі жителів регіону. ПАТ «Житомиргаз» як оператор газорозподільних мереж змушений припинити розподіл природного газу споживачам у разі несвоєчасної або неповної оплати послуг.

«В опалювальний період, коли всі служби компанії знаходяться в повній готовності, рекордна кількість житомирян обслуговується в центрах обслуговування, збільшилася кількість викликів аварійної служби 104, працівники компанії через борги клієнтів можуть не отримати зарплату за попередній місяць, а аварійні бригади залишаться без палива для виїзду на виклик », - зазначає голова правління «Житомиргазу» Валентин Ющенко.

За рахунок економії компанія намагається завершити виконання інвестиційної програми, в тому числі і установку лічильників газу для житомирян. Загальний борг перед «Житомиргаз» тепловиків, бюджетників та промислових підприємств становить майже 30 млн гривень.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!