Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі жити - дорого, а померти - не по кишені ...
 
15-12-2009, 13:04  Суспільство

У Житомирі жити - дорого, а померти - не по кишені ...

 
'У


У Житомирі жити - дорого, а померти - не по кишені ...


Виконком Житомирської міської ради має встановити для КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» (м. Житомир) тарифи на ритуальні послуги.

Таке рішення Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Житомирське відділення АМКУ зобов'язало виконком Житомирської міської ради припинити порушення конкурентного законодавства шляхом встановлення економічно обґрунтованих тарифів на ритуальні послуги (копання могил) для Спеціалізованого комбінату.

Відповідно до Закону України «Про поховання та похоронну справу», вартість ритуальних послуг, зокрема копка могил, встановлюється органом міської ради. Тарифи на ритуальні послуги, включені до мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, затверджувалися підприємством самостійно наказами, а також погоджувалися начальником управління комунального господарства виконкому.

Рішеннями виконкому тарифи на послуги з копання могил у 2009 році не встановлювалися.

Тобто дії виконкому, які полягають в не встановленні тарифів для підприємства на ритуальні послуги (копка могил) є порушенням конкурентного законодавства, що призвело до встановлення економічно необґрунтованих тарифів на ритуальні послуги.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!