Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Головного архітектора Житомира звільнено
 
6-07-2017, 09:06  Суспільство

Головного архітектора Житомира звільнено

 
Головного архітектора Житомира звільнено

Мер Житомира Сергій Сухомлин підписав заяву на звільнення головного архітектора міста Євгенії Черкасової. Причиною такого рішення став скандал із МАФом на Корбутівці, який розгорівся минулого місяця.

Місцеві жителі були обурені тим, що на місці клумби за одну ніч був зведений кіоск. До того ж, говорили, що в ньому мають продавати алкогольні напої.

Власник МАФу стверджував, що у нього є всі потрібні дозволи від КП "Інспекція з благоустрою" та головного архітектора міста. Його слова були підтверджені на засіданні ісполкому, а Євгенія Черкасова назвала це питання політичним.

Після цього, очільник мерії Сергій Сухомлин заявив: «Чиновник, який ставить свій підпис під паспортом прив'язки такого об'єкта, повинен нести персональну відповідальність. В такому випадку я пропоную головному архітектору написати заяву на звільнення. Я вважаю, що Євгенія Леонідівна не впоралася зі своєю роботою.»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!