Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Британська "супершкола" в глухому лісі на Житомирщині.
 
23-12-2009, 09:52  Суспільство

Британська "супершкола" в глухому лісі на Житомирщині.

 
'Британська


Серед глухих лісів Житомирської області підприємці збиралися будувати супершколу "британського типу" .




Виходячи з фактів, встановлених прокуратурою області в ході перевірки дотримання законодавства, закони не писані Житомирському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Радомишльської районної держадміністрації, ДП "Радомишльське лісове господарство" і Кримоцькій сільській раді Радомишльського району.

Як повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області, саме ці структури влади, порушуючи чинне законодавство, зокрема, розпорядження Кабінету Міністрів (від 10.04.2008), надали погодження про відведення земельної ділянки лісового фонду площею 290 га. для підприємницької діяльності.

Земля призначалася для ТОВ "Азур" у довгострокову оренду для будівництва школи британського типу з проживанням дітей та педагогів на 1400 місць.

За інформацією помічника прокурора області Лариси Долідової, попри те, що наміри про вилучення з лісового фонду земельної ділянки на території Радомишльського району були визнані незаконними Житомирською облдержадміністрацією, міністерством фінансів, міністерством економіки, МЗС України, міністерством юстиції та Держкомземом, у Радомишльському районі влади та представники лісників надали свої позитивні висновки для вилучення такої земельної ділянки.

На таке рішення прокуратурою області винесено протест.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!