Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бажання відзначити свій день народження – карається законом!!!
 
26-12-2009, 16:23  Суспільство / Кримінал / Випадки

Бажання відзначити свій день народження – карається законом!!!

 
У ніч з 23 на 24 грудня в Червоноармійський райвідділ міліції надійшло повідомлення від керівництва одного з приватних сільськогосподарських підприємств району про те, що з тваринницької ферми невідомі викрали телицю, вагою понад 150 кілограмів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, про подію був зорієнтований особовий склад підрозділу міліції.

У ході розслідування встановлено, що останніми, хто бачив тварин у корівнику, були доярки, які пішли з ферми близько 8 години вечора.

Двері комплексу ніхто не замикав, бо на той час повинен був прийти сторож, який цілу ніч знаходиться в приміщенні і охороняє худобу. Але певні обставини змусили чоловіка затриматися вдома і декілька годин за фермою ніхто не спостерігав. Цим і скористалися злодії.
'Бажання

Докази, які були вилучені під час огляду місця події, вказували на те, що при скоєнні крадіжки зловмисники використовували гужовий транспорт, на якому і вивезли тварину. Сліди саней привели міліціонерів у сусіднє село.

Як розповідає заступник начальника Червоноармійського районного відділу УМВС України в Житомирській області майор міліції Олександр Макеєнко, вжитими заходами встановлено осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочину. Ними виявилися 20-річний житель району разом зі своїм 33-річним вітчимом.

На щастя для власника, правоохоронці встигли відшукати телицю цілою і неушкодженою. Її злодії завели в хлів свого односельця, подалі від чужих очей, щоб потім продати. Як пояснюють самі затримані, саме таким чином вони планували заробити грошей для святкування Дня народження одного з них.

Проти злодіїв порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Слідство триває.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!