Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі затримані квартирні злодії, що обікрали 20 квартир.
 
28-12-2009, 19:03  Суспільство / Кримінал / Випадки

У Житомирі затримані квартирні злодії, що обікрали 20 квартир.

 
Житомирські оперативники затримали групу злодіїв-домушників, які за півтора місяця обікрали 20 квартир у Житомирі.

Як повідомила Інна Базилюк з прес-служби УМВС, протягом останніх півтора місяців по Житомиру прокотилася серія однотипних квартирних крадіжок.
'У

Однаковий спосіб проникнення до житла та інші спільні риси вказували на те, що до цих злочинів причетна одна група людей.

«Злочинці діяли оперативно і «без проколів», не залишаючи в приміщеннях ніяких слідів, крім відбитків взуття», - зазначає начальник Управління карного розшуку Сергій Ертус.

Для скоєння злочину злодії вибирали вечірній час, коли надворі темно, а в квартирах люди включали освітлення. Злочинці звертали увагу саме на ті приміщення, в яких світло не горіло. І перш ніж потрапити всередину, непрохані гості дзвонили в дзвінок, щоб переконатися, що в квартирі точно нікого нема.

У приміщення злодії проникали через незачинені кватирки, балкони, віджимаючи пластикові вікна. У будинках брали в основному гроші, вироби з дорогоцінних металів, побутову техніку. Залишали квартиру тим же шляхом, що і попадали в неї.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було затримано двох місцевих жителів: 1980 і 1990 років народження. Обидва вже мали судимості за скоєння крадіжок.
'У

В даний момент затримані зізналися у скоєнні 20 квартирних крадіжок, речові докази вилучено. По відношенню до затриманих порушено Кримінальну справу, результатом рішення суду може бути покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!