Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водії!!! Будьте обережними!!! Складна ситуація на дорогах!!!
 
2-01-2010, 14:56  Суспільство / Випадки / Господарство / Погода

Водії!!! Будьте обережними!!! Складна ситуація на дорогах!!!

 
'Водії!!!

В Україні покриття на автодорогах державного та місцевого значення в більшості областей мокре, тільки на дорогах державного значення в Житомирській, Київській, Чернігівській, Хмельницькій та Черкаській областях - місцями засніжене, а в Луганській області місцями ожеледиця.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України в суботу.
'Водії!!!

За станом на ранок суботи на території України в західних і центральних областях іде невеликий сніг, у північних областях - сніг, у східних і південних областях - дощ і туман. Середня температура повітря коливається від 9 морозу до 6 тепла, в Криму - до +12.

На перевальних ділянках доріг у Карпатському регіоні - невеликий сніг і дощ. Температура повітря становить від -3 до +3. Покриття автомобільних доріг мокре.
'Водії!!!

У Криму на перевалах без опадів, температура повітря +6 – + 8, проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ-Одеса на ділянці в Київській області йде сніг, у Черкаській - дощ, в Одеській - місцями туман. Температура повітря -5 – +2. Покриття автодоріг у Київській області місцями засніжене, в інших областях – мокре. Проїзд забезпечений.
'Водії!!!

За інформацією Мінтрансу, серйозних порушень у функціонуванні об'єктів транспортного комплексу та зв'язку (залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, метрополітену та підрозділів Державної спеціальної транспортної служби) через погіршення погодних умов на території України не сталося.

'Водії!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!