Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кримінальна несподіванка у Новорічну ніч в Бердичеві!!!
 
3-01-2010, 14:08  Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

Кримінальна несподіванка у Новорічну ніч в Бердичеві!!!

 
'Кримінальна

У святкову Новорічну ніч, до квартири жительки міста Бердичева, розбивши кухонне вікно, залетіла запалена ракета феєрверка.

Велика дірка у віконному склі, розбитий посуд, шматки ракети і перелякані люди - результат неправильного використання новорічної піротехніки.

Тетяна Оберемська, 57-річна бердичівлянка, інвалід II-ї групи, вже більше 20 років проживає удвох з 34-річним сином, інвалідом I групи на першому поверсі, п'ятиповерхового будинку, на вулиці К. Лібкнехта.
'Кримінальна

«Тільки взяла їжу, підняла руку, щоб закрити балконні двері, як почула страшний вибух. Кімната вмить наповнився димом. Спочатку я подумала, що це вибухнув котел: навіть фахівців викликала. Потім змушена була сплатити гроші за неправдивий виклик служби газу, адже з котлом було все нормально», - розповідає потерпіла.

Господиня квартири переконана, що вибух - справа рук когось із мешканців будинку, довести це просить правоохоронців.
'Кримінальна

« А якби це сталося не на кухні, а в кімнаті? У цьому кутку любить сидіти і слухати музику мій син. Йому розірвало б череп», - скаржиться жінка.

Хто запустив ракету у вікно квартири - з'ясує слідство. Жінка сподівається, що співробітники Бердичівської міліції знайдуть винуватця події, змусивши його відповісти за законом.

'Кримінальна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!