Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через погодні умови скасували ряд автобусних рейсів!!!
 
9-01-2010, 17:23  Суспільство / Випадки / Господарство / Погода

Через погодні умови скасували ряд автобусних рейсів!!!

 
У Житомирській області через погодні умови знову відміняють ряд рейсів на автобусних маршрутах. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України.
'Через

Як стало відомо, у суботу вранці, в Житомирській області скасовано 85 автобусних рейсів. Всього в Україні протягом доби було закрито 275 рейсів на 118 автобусних маршрутах.

Разом з тим, за інформацією Мінтрансу, автовокзали та автостанції працюють у звичайному режимі. Проїзд на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено.

Тим часом, покриття на автодорогах державного значення в більшості областей мокре.

Автодороги місцевого значення в більшості областей засніжені, в Луганській і Запорізькій областях місцями ожеледиця, лише у південних та центральних областях, а також у Чернівецькій, Закарпатській, Харківській і Житомирській областях стан покриття доріг мокре.
'Через

Як інформує Мінтранс, станом на 08:00 суботи в Житомирській області місцями іде невеликий сніг та дощ, у Волинській та Чернігівській областях - сніг, у Луганській, Київській та Закарпатській областях - місцями дощ. Туман спостерігається в Сумській, східних, центральних і південних областях.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів. У Криму на Ангарському перевалі (проходить автодорога Сімферополь-Ялта) - туман. На автодорозі М-05 Київ-Одеса - туман, у Київській області місцями невеликий дощ.

Крім того, через відсутність електроенергії в Черкаській області без зв'язку залишаються 6 населених пунктів, не працюють 4 сільські АТС ВАТ Укртелеком.

Морські торговельні порти в північно-західній частині Чорного моря (порт Білгород-Дністровський, порт Одеса) через туман працюють з обмеженнями.
'Через

Раніше повідомлялося, що в Україні в чотирьох областях внаслідок ускладнення погодних умов, зокрема, шквалистих поривів вітру, мокрого снігу і дощу, а також через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач в ніч на 8 січня сталося знеструмлення 218 населених пунктів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!