Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Француз відкинув звинувачення про недофінансування Житомирського регіону!!!
 
9-01-2010, 17:34  Суспільство / Політика / Влада / Економіка

Француз відкинув звинувачення про недофінансування Житомирського регіону!!!

 
Голова Житомирської обласної ради, член БЮТ, Віталій Француз відкинув звинувачення про недофінансування Житомирської області з боку Державного казначейства, про що повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

«Люди отримали пенсію не цеглою, як колись, а грошима, і зарплату протягом року отримали грошима. Можливо, у когось не було преміальних, якихось доплати, але Україна вистояла і витримала», - сказав Віталій Француз.

За його словами, у Житомирській області профінансовані всі соціальні виплати. «Пенсії до 25 грудня 2009 виплачені. Пішли вже оплати за захищеними статтями», - уточнив голова Житомирської облради.
'Француз

Раніше голова Херсонської ОДА Борис Силенков спростував інформацію Мінфіну про повноцінне фінансування регіону Держказначейством на 28 грудня 2009 року.

Крім того, Черкаська та Донецька ОДА подали до суду на Держказначейство з приводу блокування їхніх рахунків. За словами чиновників, Держказначейство використовує кошти міських бюджетів для виплат, передбачених з боку державного бюджету.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!