Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українці мають твердий намір прийти на вибори!!!
 
14-01-2010, 17:44  Суспільство / Політика / Технології

Українці мають твердий намір прийти на вибори!!!

 
Майже 87% українців мають намір прийти на виборчі дільниці і проголосувати на виборах президента України. При цьому більшість громадян країни впевнені у фальсифікаціях. Про це свідчать результати всеукраїнського дослідження Інституту Горшеніна.

Згідно з даними опитування, переважна більшість українців (86,7%) збираються взяти участь у президентських виборах. З них 71,6% дали відповідь на це питання "точно так", а 15,1% - «скоріше так».
'Українці

Тільки 6,9% респондентів не планують брати участь у виборах президента України. З них абсолютно впевнені в цьому 2,8% опитаних, а 4,1% не братимуть участь у виборах швидше за все. Не змогли відповісти на це питання 5,4% українців.

За даними опитування, майже половина (46,4%) громадян України задовго до виборів приймають остаточне рішення, за якого кандидата голосувати.

За два-три місяці до виборів приймають таке рішення 16,8% опитаних, за місяць до виборів - 15,7%, за один-два тижні до виборів - 7,9% респондентів.

В останні перед виборами дні приймають рішення про підтримку того чи іншого кандидата 7,4% українців, а 2,1% роблять це тільки в день виборів у кабінці для голосування. Не змогли відповісти на це питання 3,7% респондентів.

Більшість українців (67,6%) упевнені, що на президентських виборах будуть фальсифікації. З них 42,5% вважають, що фальсифікації не вплинуть на результат виборів, а 25,1% вважають, що будуть фальсифікації, які вплинуть на результат виборів. Тільки 13,8% респондентів вірять у те, що майбутні вибори будуть чесними. Не змогли відповісти на це запитання 18,6% опитаних.

Переважна більшість громадян України (96,9%) ставиться до фальсифікацій на виборах негативно. З них 73,5% респондентів назвали своє ставлення до фальсифікацій на виборах вкрай негативним, а 23,4% зазначили, що розуміють – це стало «нормою життя» в Україні.

Позитивно ставляться до фальсифікацій на виборах, якщо це служить інтересам держави і народу, 1,9% респондентів. Не змогли визначити свою позицію з даного питання 1,2% опитаних.
'Українці

Телефонне опитування на тему «Настрій українців напередодні президентських виборів» Інститут Горшеніна проводив з 11 по 13 січня 2010 року.

Всього згідно з випадковою вибіркою було опитано 1 000 респондентів у віці від 18 років у всіх обласних центрах України, містах Києві та Севастополі. Квотами були регіон проживання, стать і вік респондентів.

Похибка репрезентативності дослідження не перевищує 3,2%.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!