Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада затвердила перелік аптек для пільговиків!!!
 
14-01-2010, 18:39  Суспільство / Влада / Медицина

Влада затвердила перелік аптек для пільговиків!!!

 
14 січня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради було затверджено перелік міських аптек, які будуть обслуговувати пільгові категорії населення.
'Влада

Хворих з бронхіальною астмою, онкологічними захворюваннями, ревматоїдним артритом буде забезпечувати медикаментами комунальне підприємство - аптека № 4 на вулиці Лесі Українки, 14 у Житомирі.

Людей з психічними захворюваннями буде обслуговувати аптека № 127 на майдані Соборному, 4.

Інваліди першої і другої групи, що проживають в Богунському районі міста Житомира, зможуть придбати ліки в аптеці № 180 на вулиці Московській, 52; Корольовського району - в аптеці № 200 (вул. Черняховського, 102).

Інвалідів Великої Вітчизняної війни Богунського району обслуговує аптечний кіоск № 203 в приміщенні другого поліклініки на вулиці Лесі Українки, Корольовського району - аптека «Санітас» на вулиці Київській, 28.
'Влада

Хворих з шкірними захворюваннями - аптека № 204 на Вітрука, 53. Діти Корольовського та Богунського районів міста Житомира будуть обслуговуватися в аптеці № 209 (Щорса, 127).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!