Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі недобудований будинок на Корбутівці вдруге прийматимуть в експлуатацію?
 
1-02-2012, 13:22  Новости Житомира

У Житомирі недобудований будинок на Корбутівці вдруге прийматимуть в експлуатацію?

 
Прес-служба Житомирської облдержадміністрації оприлюднила значний перелік обіцянок, які обласна влада планує втілити в життя протягом 2012 року.

'У



На сайті ОДА опублікували статтю: "Анонс добрих справ на Житомирщині в 2012 році". Однак, амбіційні проекти та гучні цифри викликають багато сумнівів.

Приміром, на початку 2012 року обласна влада гучно заявили що ще 29 грудня 2011 був зданий в експлуатацію багатоповерховий будинок на вулиці Івана Богуна, у мікрорайоні Корбутівка. Втім, як переконалися житомиряни - в недобудованому будинку, який нібито прийнятий в експлуатацію, сьогодні жити зовсім неможливо.

Також варто відзначити, що 8 січня прес-служба Житомирської облдержадміністрації оприлюднила звіт «Житомирщина в 2011 році: цифри і факти». Зокрема, у звіті зазначено, що в 2011 році був побудований 122-квартирний житловий будинок на розі вулиць Лесі Українки та Перемоги, а також 178-квартирний житловий будинок по проїзду Івана Богуна в Житомирі. Насправді обидва будинки стоять недобудовані.

Згодом, 12 січня на одному з Житомирської каналів, керівник держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов, у відеосюжеті заявив, що: "Довгобуд на Івана Богуна здали в експлуатацію 29 грудня 2011".

А сьогодні, в "Анонсі добрих справ", та ж прес-служба зазначає: "Намічено ввести в експлуатацію 122-квартирний житловий будинок на розі вул.Лесі Українки та Перемоги та 178-квартирний житловий будинок по проїзду Івана Богуна в Житомирі. До речі, на останній будинок були використані кошти в повному обсязі 905 тис. гривень, які область отримала за програмою «Доступне житло». "

Виходить, що один і той же будинок по проїзду Івана Богуна в Житомирі будуть двічі здавати в експлуатацію? А може і тричі?
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!